Joep leest voor


Joep leest voor....! Joep was op bezoek met Ginny op 31 januari j.l. en samen hebben ze voorgelezen. Het was erg leuk. Woensdag 7 februari zijn ze er weer om 13.00 uur. Lees meer over Joep.....

Joep leest voor
Kinderen met autisme laten Joep vaak eerder toe dan dat zij doen bij een volwassene, omdat hij aan de kant staat van het kind. Hij kijkt door de ogen van het kind, voelt mee en heeft respect voor het kind, en hij is net zo nieuwsgierig. Joep ziet altijd het goede en stemt zich af op de behoefte van het kind. Joep, heeft een eigen karakter en is niet zomaar een pop.

Doordat hij niet oordeelt heeft Joep een positieve invloed. Hierdoor voelen kinderen zich veilig bij hem. Dit biedt ruimte voor pedagogische-, leer- en hulpverlenende situaties. Jouw kind kan, door de steun of hulp van Joep, veilig nieuwe ervaringen opdoen en zijn of haar grenzen verleggen. Door bijvoorbeeld samen te lezen of spelenderwijs situaties na te bootsen, werkt Joep naast de taalontwikkeling ook aan de sociaalemotionele ontwikkeling.

Joep, het vriendje van Ginny vindt het erg leuk om samen een boekje te lezen en plaatjes te kijken. Soms is hij wat verlegen, maar als hij je wat langer kent dan durft hij steeds meer te zeggen.

Ginny Krijgsman gkcoachpraktijk@gmail.com M: 06 – 508 360 55Meer Uitgelicht


- Autisme Café Groei!
- OPEN DAG zaterdag 10 maart 2018
- Joep leest voor
- Sluitingsdagen 2018
- Vacature Begeleider jeugd met affiniteit met ASS
- Nieuwe ruime locatie.
- Autistisch kind in de klas
- Landelijke opendag Stichting Horison
- Herken de symptomen van autisme
- Theatervoorstelling: Who's affraid of Charlie Stevens?


1 2Top
Copyright Stichting Groei 2019 - Disclaimer - Privacy verklaring
Cookie goedkeuring intrekken

Webdesign Ambitiouz

 Copyright Stichting Groei 2019