SLiM leren en plannen- Groepstraining Stichting Groei!

Duur: | Prijs: | Deelnemers:

SLiM leren en plannen (groepstraining)

Groepstraining: ‘SLiM leren-leren & plannen’* + (online)ondersteuning (12 wkn.)

Voor middelbare scholieren of Mbo-leerlingen met autisme en/of adhd, (maximaal 6 deelnemers)

*Deze training is eventueel individueel te volgen

Heeft jouw kind moeite met:

- plannen, een planning uitvoeren of organiseren
- het stellen van doelen
- hoe (woordjes) te leren
- concentratie
- reflecteren op eigen gedrag en samenvatten

Ben jij als ouder betrokken, maar weet je soms niet hoe je hem of haar hierbij goed kan ondersteunen?

Wil je dat jouw kind:

- een helder stappenplan krijgt dat hem of haar hierbij helpt
- dat hij/zij weet hoe te leren, waardoor het leren met meer zelfvertrouwen gaat
- dat hij/zij zelfstandiger kan leren
- dat je hem/haar niet de hele tijd achter de vodden aan hoeft te zitten bij het plannen?

Dan is deze training geschikt, doordat het structuur en praktische aanwijzingen biedt.

Het traject bestaat uit 12 weken ondersteuning bij de functies en vaardigheden die nodig zijn om activiteiten te plannen en te sturen.
Het programma wordt onder begeleiding besproken. Hierna kan de cursist thuis, alleen of samen met jou, verder met het programma.
Hij of zij heeft toegang tot het programma zolang het bestaat: handig om te gebruiken om de kennis op te frissen!
Er wordt ook gekeken naar welke mindset je kind hanteert, welke leerstrategieën hij of zij inzet, hoe en of hij zichzelf kan overhoren, kortom ik kijk naar knelpunten, maar zeker ook naar successen.

Jouw kind leert stap voor stap om beter te leren plannen & leren, op een manier die bij hem of haar past.
Dit biedt niet alleen betere resultaten, maar ook meer zelfvertrouwen, motivatie en een positiever zelfbeeld.
En minder stress in huis.

Het programma van 12 weken heeft alle informatie die nodig is voor jouw kind om slim, leuk en makkelijk te leren & plannen:
 - een zeer grondige uitleg en bespreking van het totale online programma
 - kennismakingsgesprek met ouders en leerling, Incl. SLiM huiswerkplanner, elke week mail voor leerling met uitleg over de opdrachten
 - drie coachgesprekken à 30 min. online (week 2, week 8 en week 12 staan vast)
 - twee coachgesprekken à 30 min. live of online indien gewenst (zelf inplannen binnen vijf maanden na aanvang training)
 - voor gehele schoolperiode toegang tot onlineprogramma ter waarde van € 297

** Kosten € 497 (*** Plus pakket, met intensieve begeleiding mogelijk: 10 (i.p.v. 5) coachgesprekken à 30 min, kosten € 697)

Aanmelden via mail: Ginny Krijgsman gkcoachpraktijk@gmail.com M: 06 – 508 360 55