Landelijke opendag Stichting Horison

Elk jaar organiseert Horison een landelijke ontmoetingsdag voor alle mensen die betrokken zijn bij Contactgericht Spelen en Leren (CSL), of die daar meer over willen weten.

Wanneer: zaterdag 8 april 2017 van 10.00 tot 16.30 uur.
Waar: St Anna Gebouw St. Vitusstraat 1, 1211 PE Hilversum (ingang Emmastr. 5)
Kosten: € 15,- per persoon
Voor wie: ouders, spelers en professionals die CSL kennen, en ook hun familieleden, kennissen, vrienden en geïnteresseerden
en voor nieuwe mensen die meer over CSL willen ontdekken.
We zijn er deze dag voor elkaar! Deze dag is bedoeld om je er aan te herinneren hoe bijzonder het werk is dat je doet met een/je speciale kind en elkaar te ontmoeten en te inspireren.
Het programma is zo opgezet, dat er tussen door voldoende tijd is om elkaar te ontmoeten en te spreken.

Er zijn stands met boeken van Horison.

Wij zorgen voor koffie, thee en soep. Je lunch neem je zelf mee.
We vinden het leuk als mensen zelfgebakken koek of cake meenemen. Alleen als je het wilt en er tijd voor hebt.

We hebben nog niet voldoende menskracht en ruimte om jullie kinderen ook welkom te heten. Laten ze voor deze dag vooral onze inspiratie zijn.

Bron: Stichting Horison

Meer Uitgelicht

- Nieuwe ruime locatie.
- Autistisch kind in de klas
- Landelijke opendag Stichting Horison
- Herken de symptomen van autisme
- Theatervoorstelling: Who's affraid of Charlie Stevens?
- Een kijkje in het hoofd van iemand met ADHD
- Waar zit de overlap tussen ADHD en autisme?
- Basiscursus CSL Stichting Horison
- Kabinet wil kinderen met beperking minder snel vrijstellen van leerplicht
- Meisjes krijgen vaak pas autismediagnose als situatie escaleert